Ajankohtaista

Kevään lisä- ja muutostyöaikataulut sekä osakkeenostajien kokouspöytäkirja

Lisä- ja muutostyöt

Kiitos kaikille kylpyhuoneiden muutostyötoiveensa toimittaneille, muutostyöt on tilattu ja tilausvahvistukset postitettu asiakkaille. Kylpyhuoneisiin ei enää voi tehdä lisä- ja muutostöitä. Seuraavana vuorossa on väliseinä- ja sähkömuutokset, sekä keittiömuutokset, jotka vaikuttavat sähköpisteisiin. Myös erillis-wc:n muutostyötoiveet tulee toimittaa muutostyökoordinaattorille 18.01.2019 mennessä.

Tulemme järjestämään keittiömateriaaleista oman materiaaliesittelytilaisuuden arviolta helmikuun alussa, postitamme kutsut tilaisuuteen tammikuun aikana.

Keittiön pintamateriaalit ja kodinkoneiden muutokset sekä kiinteiden komeroiden materiaali- ja muutostyöt sulkeutuvat 18.03.2019. Samoin parketin ja lattialistojen valinnat sekä väliovien muutokset sulkeutuvat 18.03.2019.

Mikäli haluat varata henkilökohtaisen ajan muutos- ja lisätöiden tiimoilta, otathan yhteyttä muutostyökoordinaattori Anni Maliniemeen mahdollisimman pian.

Osakkeenostajien kokouspöytäkirja

Osakkeenostajien kokouspöytäkirja on tällä hetkellä tarkistettavana pöytäkirjan tarkistajilla. Allekirjoitettu kokouspöytäkirja tullaan postittamaan osakkeenostajille arviolta tammikuun aikana. Kiitos aktiivisuudestanne osakkeenostajien kokouksessa!

Uusimmat artikkelit