Asunto Oy Helsingin Kotitaival

Osallistuminen Helsingin Kotitaival Puolihitas-asuntojen arvontaan

Asunto Oy Helsingin Kotitaipaleen asunnot arvotaan arvontaan osallistuneiden hakijoiden kesken.

Arvonta tapahtuu sähköisellä arvontajärjestelmällä.

Arvontaan voi osallistua www.kotitaival.fi -nettisivuilla olevan arvontalomakkeen kautta. Osallistumisaika alkaa 26.03.2018 kello 8:00 ja päättyy 09.04.2018 kello 8:00. Tämän jälkeen arvontaan ei ole mahdollista osallistua.

Arvontaan voi osallistua vain yksi hakija/hakijatalous. Hakijalla tarkoitetaan asunnon mahdollista tulevaa ostajaa. Jos tulevana ostajana on useampi henkilö (esim. puolisot), tulee heidät molemmat merkitä kyseisen asunnon hakijoiksi (=hakijatalous). Hakijan/hakijatalouden on mahdollista osallistua kahden eri asunnon arvontaan, joista toisen voi valita ensisijaiseksi valinnaksi. Yhdelle hakijalle/hakijataloudelle voidaan myydä kuitenkin vain yksi asunto, eikä arvonnassa saatua oikeutta voida siirtää edelleen.

Arvontaan voivat osallistua vain yksityishenkilöt, eivät yritykset tai muut yhteisöt.

Osallistu näin:

1. Valitse asunto tai asunnot (enintään 2 kpl), joita aiot hakea tutustumalla nettisivuillaolevaan kohde-esitteeseen, sekä hinnastoon ja varausohjeisiin. Asuntoja koskevista ns. Puolihitasehdoista voit lukea tarkemmin Helsingin kaupungin sivuilta.

2. Täytä osallistumislomakkeen henkilötiedot huolellisesti. Asuntojen kauppakirjaan tullaan merkitsemään henkilö/henkilöt, joiden tiedot on arvontaan osallistumisen yhteydessä ilmoitettu. Näitä tietoja ei voida muuttaa myöhemmin.

3. Kun olet valinnut asunnot, joiden arvontaan haluat osallistua, tarkasta tiedot ja lähetä osallistumisesi määräaikaan mennessä.

4. Asunnot arvotaan kaikkien hakuajan päättymiseen mennessä saapuneiden hakemusten kesken Pohjola Rakennus Oy Uusimaan toimistolla sähköisellä arvontajärjestelmällä. Jokaiselle asunnolle arvotaan ensisijainen varaaja, sekä varasijalle tulevat hakijat. Pohjola Rakennus Oy Uusimaa ei julkaise voittajien nimiä julkisesti, emmekä voi vastata puhelin- tai sähköpostitiedusteluihin arvonnan lopputulokseen liittyen. Ilmoitamme arvontatuloksesta kirjallisesti.

Arvonta-ajan jälkeen:

Arvonnassa ensimmäiselle sijalle tulleisiin hakijoihin ollaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse kohdetta välittävän kiinteistönvälittäjän toimesta heti kun se on mahdollista. Ensimmäisellä sijalla olevalle varaajalle tarjotaan mahdollisuutta allekirjoittaa voittamastaan asunnosta Hitas-kohteen asuinhuoneiston rakentamisvaiheen kauppakirja. Kyseisen varaajan oletetaan allekirjoittavan kauppakirja 1-2 viikon kuluessa tiedon saatuaan ja kun kohteen myyntivalmius on saavutettu. Tästä syystä hakijan/hakijakunnan on syytä selvittää asunnon kauppahinnan rahoitukseen liittyvät asiat etukäteen. Mikäli 1. varaaja ei tee kauppaa
säädetyssä ajassa, siirtyy ostomahdollisuus 2. sijalla olevalle varaajalle samoin ehdoin. Arvonnassa voitettua osto-oikeutta ei ole mahdollista luovuttaa toiselle osapuolelle tai vaihtaa toiseen asuntoon.

Mikäli johonkin asuntoon ei kohdistu kiinnostusta arvontamenettelyllä, se voidaan myydä vapaasti.

Tilaisuus tuleville osakkeenostajille:

Järjestämme arvontatuloksen ilmoittamisen jälkeen tilaisuuden, jossa käydään läpi kauppakirja, sen liiteaineisto, kohteen asuntokauppalain mukaiset turva-asiakirjat, sekä Puolihitas-ehtoihin liittyviä asioita.

Samassa tilaisuudessa esitellään myös Asunto Oy Helsingin Kotitaival materiaalivalinnat ja muutostyömahdollisuudet.

Tähän tilaisuuteen lähetetään erillinen kutsu niille henkilöille, jotka ovat arvonnassa asunnon osto-oikeuden voittaneet.

Kyseisessä tilaisuudessa on mahdollisuus sopia kohdetta välittävän kiinteistövälitysketjun edustajien kanssa sitovan kauppakirjan allekirjoittamisesta.